Reacties en ervaringen cliënten

 • “Lieve Marja, we hebben onze nachtrust terug. Super bedankt!”

 • "Woorden schieten tekort. Ik ben je dankbaar voor al het mooie dat mocht gebeuren.”

 • “Goed bezig; sinds weken weer aardig goed geslapen”
  Ik ben al aardig beter geworden. Kun je nog een healing op afstand geven? Je healings werken zo goed, komt echt over!”

 • “Wat ben jij een leuk, lief en bijzonder mens  <3
  Ik voel me heel goed, gevoel van opluchting en blijheid, dankbaarheid.”

 • "Oh jeetje Marja!
  Ik ben wederom diep onder de indruk, hier ben ik echt heel heel erg blij mee!!!  Ontzettend bedankt!
  En nogmaals ik weet echt niet wat er met me aan de hand is maar alles voelt zo veel beter of nou ja helderder en duidelijker. 
  Intenser en ga zo maar door….. "

 •  “Ik heb veel aan je gedacht en de woorden die je me mee hebt gegeven, ik heb het over me heen laten gaan en het allemaal goed ontvangen. Het aanprikken van het infuus ging goed! Ik heb geen blauwe uitstortingen zoals voorheen…..volgens mij helpt het echt om het op deze manier binnen te laten komen.
  Ik vind het streven om alternatief en regulier meer bij elkaar te brengen een heel mooi streven en dat het werkt geloof ik zeker in!
  Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken, het heeft me heel goed gedaan.”

 • “Ik heb veel geleerd en voel dat ik een ander mens aan het worden ben”

 • "Lieve Marja, dank je wel. Wat een bijzondere gave heb jij!"

 • “Naar aanleiding van een bezoek bij welzijnspraktijk “in eenheid’ het volgende.
  Nee ………holistisch, energetisch is niet zweverig……… 
  Het is een manier om met je gevoel om te gaan en naar jezelf te luisteren en te voelen zodat pijn, verdriet, lichamelijke klachten,  boosheid makkelijker wordt om mee te leven en soms ook gewoon verdwijnt. 
  Dank je wel lief mens dat ik je heb mogen leren kennen. 
  In dit geval ben jij dat Marja Oude Avenhuis. 
  Jouw prachtige liefdevolle manier van werken met mijn zoon Renzo geeft hem rust…….. rust die hij moest ervaren na mijn scheiding met mijn ex man. 
  Huiselijke geweld zoals de instanties dat noemen,  manipulatie . ….... daar waar ik mijn zoon voor wou beschermen is mij toch mij niet gelukt. Helaas laat dit sporen achter. Renzo wordt belemmerd in zijn omgang met mensen, heeft zijn vertrouwen in mensen geschaad,  bang om verlaten te worden,  faalangst en het belangrijkste is dat hij niet goed weet wie hij mag zijn.  
  Een knoop in zijn maag, dat wordt ook wel onze zonnevlecht genoemd, is helemaal verstrengeld door gemengde gevoelens. Alles in de war; zijn buik, zijn hoofd, zijn liefde.  
  In mijn huwelijk miste ik heel veel liefde wat ik Renzo wel wou geven.  Maar dat lukte niet in het bijzijn van zijn vader die kampte met het verleden.  Een jeugd zonder liefde.  Wat je niet krijgt kun je ook niet geven………. 
  Dit was niet wat ik wilde voor Renzo, want deze negatieve energie zou hem belemmeren om zijn eigen ik te ontdekken.  
  Met zoveel in zijn mooie koppie en een knoop in zijn maag,  ben ik met hem naar Marja geweest.  Zij is holistisch energetisch therapeut maar ook een kindercoach.  Iemand die echt op het verhaal van het kind uitgaat en haar eigen gevoel ook mee laat spreken.  Zo vroeg ze aan Renzo om plaats te nemen op haar oh zo heerlijke bank vind Renzo, om zo haar werk te doen.  Ze brengt rust in zijn hoofd, ze legt haar handen op zijn hoofd en ik zie Renzo ontspannen.  Zo ontspannen zie ik hem zelden.  Dan zijn buik,  de zonnevlecht en hij wordt onrustig. Toch laat Marja haar handen op zijn buik liggen en Renzo wordt langzamer rustig.  Het lijkt of hij bijna in slaap valt.  Wat een rust……….. als Marja ook zijn voeten heeft behandeld wordt hij langzaam wakker en er valt een diepe zucht.  
  Hij lacht…..Zijn gezicht wat een verschil…… mam dit wil ik graag met drie weken weer.  
  Mijn schatje,   denk ik…….. Wat gun ik jouw deze rust maar vooral deze liefde……. 
  Heb dit geschreven omdat ik vind dat men moet handelen uit liefde en niet alleen volgens de boekjes…….”

 • “Thanks voor de healing, heeft goed geholpen. Je bent een ster in healings, ga zo door.”

 •  “Hoi Marja, ik wou je even laten weten dat ik het erg bijzonder vond woensdag. Ik heb het gevoel dat het een belangrijke stap is geweest. Dus dank je wel voor je positieve energie.”

 • “Hai Marja, er is heel wat in gang gezet. Ik moet om het minste of geringste huilen....maar het voelt heel goed. Het lijkt alsof er iets opengebroken is, of dat m’n muur is afgebroken. Naast dat ik veel huil, voel ik ook veel blijdschap en energie... alsof ik weer meer in het leven sta.”

 • “Hallo Marja, ik wil je nog even laten weten hoe het J en mij is vergaan na mijn afspraak.
  Er zijn zeker dingen in werking gezet en veranderd, zowel voor J als voor mij.
  Wat J betreft, ging haar probleem m.b.t. haar dromen en het zien van beelden binnen enkele dagen over. Heel af en toe dringt het zich nog aan maar ze weet hier mee om te gaan. Ze is opener, vertelt meer en spreekt dingen uit. Mooi om te zien.
  Wat mijzelf betreft is er ook veel veranderd. Ik heb duidelijk het gevoel dat er iets van me af gevallen is. Alsof alles gemakkelijker gaat, voel me vrijer, opener, vrolijker en gelukkiger, zo mooi. Ik voel me nu zoals ik ben. Dat wat ik al die tijd miste. Wel vreemd, begin soms een beetje bang te worden, alsof dit niet werkelijk is en zomaar kan veranderen.
  Heel erg blij ben ik met het resultaat van J en mijn eigen succes.”

 •  “Hallo Marja, ik vond het een heel fijn gesprek vorige week. Ik heb nu weer een helderder beeld wat ik wil en naar toe wil, ik heb het gevoel dat ik de dingen wat meer kan los laten.”

 • "Hoi Marja, Poeh…. Wat voel ik me bijzonder! Ik wou je nog even via deze weg ontzettend bedanken voor je inzichten."