Agenda

Inspiratiesessies

De inspiratiesessies (voor de inhoud/onderwerpen: zie workshops) vinden in mijn praktijk plaats op elke 1e woensdagavond en elke 2e donderdagochtend van de maand, vakanties uitgezonderd. Het zijn afzonderlijke inspiratiesessies en naar behoefte bij te wonen.

De volgende data staan gepland:

September
Thema: 'Emoties'

Woensdagavond 4 september
Donderdagochtend 12 september

Oktober 
Thema: 'Herfst: loslaten en oogsten'

Woensdagavond 16 oktober (i.p.v. 2 oktober)
Donderdagochtend 10 oktober

November
Thema: 'Verantwoordelijkheidsgevoel'
Woensdagavond 6 november
Donderdagochtend 14 november

December  'Laat je licht schijnen'
Donderdagochtend 12 december
Dinsdagavond 17 december

De tijden zijn ’s avonds van 19.00 tot 20.30 uur en ’s ochtends van 9.30 uur tot 11.00 uur. 
Tarief: €15,00 incl. thee en helend water.

Wil je je voor een inspiratiesessie opgeven? Mail, bel of app me dan even met vermelding van de datum wanneer je wenst deel te nemen.

Ik verwelkom je graag!


Belevingsavond woensdag 6 februari 2019

Woensdag 6 februari houden wij, Dianne Kamphuis, spiritueel begeleider (medium) en ik een belevingsavond waar je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met Healing en Mediumschap.

Alles is energie (trilling) en met elkaar verbonden, zowel in als om ons heen. De buitenwereld is een afspiegeling van wat er diep van binnen in ons leeft. 
Ook in de mens is alles met elkaar verbonden op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Een klacht staat nooit op zichzelf maar geeft een signaal af.

Na de dood blijven we verbonden met onze dierbaren. Die verbondenheid maakt dat iemand na zijn of haar overlijden bij ons kan komen en wij hun aanwezigheid kunnen waarnemen. 
De Ongeziene Spirituele Wereld geeft hun helende energie en/of woorden altijd door vanuit liefde en meestal met een helende boodschap.

We delen deze avond niet alleen onze ervaringen maar laten de gasten ook zelf ervaren door het aanbieden van allerlei oefeningen.

Is je interesse gewekt en wil je deze avond bijwonen en beleven dan ben je van harte welkom in de Koningshoek, Slot 85 in Almelo. (ingang aan voorkant)

We starten om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Kosten zijn €11,00 p.p. inclusief koffie/thee, svp contant betalen.

Opgave is vereist. Dit kan via de mail, telefonisch of een appje te sturen naar Dianne op nr. 06-42611368 of Marja op nr. 06-37468782.

Graag tot dan.