Healing en Intuïtieve Coaching

Healing

Healing is een energetische geneeswijze. 
Als we gelukkig en ontspannen zijn stroomt de positieve energie volop en is ons zelfgenezend vermogen sterk. Indien we ongelukkig of bang zijn is het zelfgenezend vermogen zwak. Hierdoor staat de deur open naar ziektes. (zie holistische visie)
Healing stimuleert het zelfgenezend vermogen, ook als je geen klachten hebt. Het brengt op een diep niveau precies die verandering teweeg waar jij aan toe bent.

Healing kan ondersteuning bieden wanneer je niet lekker in je vel zit, bij lichamelijke klachten, overspannenheid, burn-out, slapeloosheid, (faal)angst, bij een blessure.
De healing kan ook ingezet worden bij hevige pijn en brandwonden en is tevens een goede ondersteuning bij chemotherapie, operatie en/of wondgenezing, zwangerschap.
Maar mensen komen ook voor een healing omdat het ontspannend en rustgevend is.

Doordat ik de meervoudige Merkaba technieken beoefen en Tibetaans Lichtwerk heb gevolgd ben ik in staat om grotere stromen van helende energie door te geven via mijn handen. 

Door de healing wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangespoord. Het lichaam stuurt de helende energie naar die plekken waar het het meest nodig is. Het pakt de bron aan en dit kan op verschillende niveaus zijn; zowel fysiek, emotioneel, geestelijk als het bewustzijnsniveau. Deze niveaus staan allemaal in verbinding met elkaar. 
Als iemand een healing vraagt voor bijvoorbeeld hoofdpijn kan het zijn dat het lichaam de energie naar het hart zendt omdat dit orgaan de energie dan het meest nodig heeft en de oorzaak van de hoofdpijn kan zijn.

De meeste mensen ervaren een healing als een heerlijke ontspanning. Wat mensen verder beleven varieert. Je kan tijdens de healing tintelingen, warmte/kou ervaren, emotioneel worden of lichamelijke klachten, die je al had, eventjes meer gaan voelen. Ook kun je nieuwe inzichten krijgen. 
Je ontvangt de energie die jij op dat moment nodig hebt en verdragen kunt.
Een healing zorgt voor meer balans tussen lichaam, geest en ziel (het onderbewustzijn) en is altijd liefdevol. Elke behandeling zorgt voor verandering en kan per keer anders worden ervaren.

Tijdens een healing mag je plaats nemen op de bank, kleding kan aanblijven behalve jas en schoenen. Er is ontspannende muziek op de achtergrond. Indien je niet wilt / kunt liggen is zitten of staan ook mogelijk. Dit is mede afhankelijk van de klacht.
Nadien ontvang je een persoonlijk inzicht d.m.v. een kaart.

Na de healing kan er eventueel een tijdelijke verergering van je klacht, moeheid, spierpijn of emoties optreden. Dit is heel normaal omdat er het nodige is aangeraakt en in werking is gezet, dit heeft even tijd nodig om zich te herstellen.

Het is belangrijk om vooral de dag van de behandeling maar ook enkele dagen erna, veel water te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.


Healing met Intuïtieve Coaching

Het combineren van healing met intuïtieve coaching heeft grote meerwaarde door de krachtige werking van de intuïtieve (bege)leiding.

Ik begeleid je om meer in contact te komen met jezelf. We hebben namelijk alles al in ons. Door allerlei ervaringen en omstandigheden zijn we het contact met onszelf, zowel innerlijk als het lichaam, voor een deel kwijtgeraakt. We hebben geleerd te luisteren naar de goedkeuringen en afkeuringen van anderen en hebben ons leven hierop aangepast.

In feite wordt jouw leven bepaald door wat anderen vinden dat goed voor jou is. Je maakt de ander verantwoordelijk voor jouw levensgeluk terwijl JIJ de enige bent die kan weten wat goed en kloppend is voor JOU…..

Doordat je niet helemaal op de juiste wijze verbonden bent met jezelf, ben je vaak te hard voor jezelf. Hierdoor kunnen er allerlei klachten ontstaan op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als bewustzijnsniveau. Deze niveaus staan ook allemaal in verbinding met elkaar. Een klacht staat nooit op zichzelf; het vertelt jouw persoonlijke verhaal.


Coachingstraject 

Wil jij investeren in jezelf en jouw leven een positieve wending geven?
Wil jij gewoon jezelf kunnen zijn en je grenzen aangeven in plaats van je continue aan te passen?
Wil jij jouw gevoelens serieus nemen zonder ze met een goed of fout te veroordelen?
Wil jij het leven en jezelf lief kunnen hebben zoals het is?

Dan is dit coachingstraject passend voor jou. Weet dat jij er toe doet!

Je leven positief veranderen kun je niet in één keer door "de knop om te draaien" want het is een proces.  Je zet telkens een stapje die het nodige weer in beweging brengt zodat een blijvende verandering kan ontstaan.
Door mijn eigen ervaringen, mijn hooggevoeligheid en helderwetendheid loop ik graag een stukje met jou mee om je te begeleiden zodat jij de nodige stapjes kunt zetten.
Je krijgt meer helderheid over wie jij in wezen bent en wat jou tegenhoudt om jezelf te kunnen zijn.
Het maakt je krachtiger. Het soort kracht dat je zachter maakt, dat je liever voor jezelf en voor anderen bent.
Ik pas naast intuïtieve coaching ook healing, oefeningen, meditatie toe en indien gewenst ook psychosociaal/paramedisch mediumschap.
Uiteraard gaat alles in overleg zodat er plaatsvindt wat passend is.

Healing thuis en healing op afstand 

Alles is energie oftewel trilling en met elkaar verbonden. Daardoor is healing op afstand ook mogelijk.
Indien een bezoek aan de praktijk niet haalbaar is, kan een healing thuis of op afstand een oplossing zijn. Dit vindt altijd in onderling overleg plaats.