Healing en Intuïtieve Coaching

Healing

Healing is een energetische geneeswijze. 
Als we gelukkig en ontspannen zijn stroomt de positieve energie volop en is ons zelfgenezend vermogen sterk. Indien we ongelukkig of bang zijn is het zelfgenezend vermogen zwak. Hierdoor staat de deur open naar ziektes. (zie holistische visie)
Healing stimuleert het zelfgenezend vermogen. Het brengt op een diep niveau precies die verandering teweeg waar jij aan toe bent.

Healing kan ondersteuning bieden wanneer je niet lekker in je vel zit, bij lichamelijke klachten, overspannenheid, burn-out, slapeloosheid, (faal)angst, bij een blessure.
De healing kan ook ingezet worden voor pijnvermindering, wondgenezing en bij brandwonden. Tevens is het een goede ondersteuning bij chemotherapie of een operatie.
Maar er komen ook mensen voor een healing omdat het simpelweg ontspannend is.

Doordat ik de meervoudige Merkaba technieken beoefen en Tibetaans Lichtwerk heb gevolgd ben ik in staat om grotere stromen van helende energie door te geven via mijn handen. 

Door de healing wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangespoord. Het lichaam stuurt de helende energie naar de plekken waar dit het meest nodig is: het pakt de bron aan. Dit kan op fysiek, emotioneel, geestelijk of spiritueel niveau zijn.
Als iemand een healing vraagt voor bijvoorbeeld hoofdpijn kan het zijn dat de energie naar het hart wordt gezonden omdat dit orgaan de energie dan het meest nodig heeft en de oorzaak van de hoofdpijn kan zijn.

De meeste mensen ervaren een healing als een heerlijke ontspanning. Wat mensen verder beleven varieert. Je kan tijdens de healing tintelingen, warmte/kou ervaren, emotioneel worden of lichamelijke klachten, die je al had, eventjes meer gaan voelen. Ook kun je beelden, kleuren, licht zien of nieuwe inzichten krijgen. 
Je ontvangt de energie die je op dat moment kunt dragen en nodig is. Een healing zorgt voor meer balans tussen lichaam, geest en ziel (het onderbewustzijn) en is altijd liefdevol. Elke behandeling zorgt voor verandering en kan per keer anders worden ervaren.

Tijdens een healing mag je plaats nemen op de bank, kleding kan aanblijven behalve jas en schoenen. Er is ontspannende muziek op de achtergrond. Indien je niet wilt / kunt liggen is zitten of staan ook mogelijk. Dit is mede afhankelijk van de klacht.

Na de healing kan er eventueel een tijdelijke verergering van je klacht, moeheid, hoofdpijn, spierpijn of emoties optreden. Dit is heel normaal omdat er het nodige is aangeraakt en in werking is gezet, dit heeft even tijd nodig om zich te herstellen.

Het is belangrijk om vooral de dag van de behandeling maar ook enkele dagen erna, veel water te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.


Healing met Intuïtieve Coaching

Door healing met intuïtieve coaching te combineren worden er veel blokkades losgelaten waarvan je je niet bewust was en soms ook niet bent.  Coaching heeft grote meerwaarde door de krachtige werking van de intuïtieve (bege)leiding.
In de mens is alles met elkaar verbonden op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Een klacht staat nooit op zichzelf maar geeft een signaal af.

Door mijn hooggevoeligheid en helderwetendheid kan ik mensen met klachten begeleiden in de vorm van o.a. healing, intuïtieve coaching en psychosociaal/paramedisch mediumschap. 


Coachingstraject 

Je leven positief veranderen doe je niet in één keer door "een knop om te draaien" maar het is een bewustwordingsproces.  Afhankelijk van de reden/klacht kan een traject nodig zijn om een blijvende verandering te kunnen bewerkstelligen.
Al dan niet pas ik psychosociaal/paramedisch mediumschap, meditatie of kruidenkunde toe maar alles gaat in goed overleg zodat datgene plaatsvindt wat passend is.


Healing thuis en healing op afstand 

Indien een bezoek aan de praktijk niet mogelijk is, is een healing thuis of op afstand een indicatie maar vindt altijd in onderling overleg plaats.